5 aplicatii free pentru Android de încercat în acest an

Idei

Un nou an, o noua runda de aplicatii free pentru Android, numai bune de incercat chiar acum. Nimic nu ne mai poate surprinde, atunci cand aduncem in discutie paleta extraordinara de app-uri pe care dezvoltatorii le urca in fiecare zi in Google Play, insa aceste aplicatii au facut deja istorie. Daca nu ai apucat inca sa le dai o sansa, poate ca acum este cel mai potrivit moment:  Iata care sunt acestea: 

Aplicatii free pentru Android 2020 – Google Pay

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii de plati online pe are le poti avea in telefonul tau, daca detii un device mobil cu sistem de operare Android. Acest tool iti permite sa conectezi telefonul la oricat de multe carduri detii, iar datele date confidentiale sunt in siguranta, datorita sistemului complex de siguranta, gandit de Google.



Aplicatii free pentru Android 2020 – Zomato 

Este o aplicatie free pentru sistemul de operare Android, ce iti permite sa vezi rapid intreaga lista cu restaurante din preajma ta, pentru a servi acolo un pranz copios, ori pentru a comanda online mancare chiar din meniul acelei locatii. Mai mult decat atat, Zomato iti permite sa citesti review-uri date de clientii care au trecut deja pragul unui restaurant la care vrei sa mergi, iar fotografiile postate in app, cu diverse preparate, iti pot face instant pofta de acel loc. Descarca acesta aplicatie si utilizeaz-o cu multa incredere, pentru ca poti prinde o multime de discount-uri ale barurilor si restaurantelor partenere. 

Aplicatii free pentru Android 2020 – Google Find My Device 

Iata inca o aplicatie dezvoltata de cei de la Google pentru sistemul de operare Android. Este un tool incredibil de util, ce iti permite sa afli imediat locatia device-ului tau, in cazul in care l-ai pierdut, dar mai poti si sa resetezi de la distanta pin-ul telefonului, sau chiar sa stergi absolut toate fisierele de pe device, in cazul in care recuperarea sa este imposibila. 

Aplicatii free pentru Android 2020 – Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus este unul dintre cele mai sigure sisteme de securitate pe care le poti avea in device-ul tau cu sistem de operare Android. Este un program extrem de eficient impotriva atacurilor de tip malware, insa oferta de functii pe care le ofera este mult mai generoasa de atat. Aplicatia free pentru Android Kaspersky Mobile Antivirus poate investiga si localiza rapid orice problema aparuta la nivelul cardului microSD, in memoria interna a telefonului cu Android si chiar in istoricul browser-ului pe care il utilizezi.  



Aplicatii free pentru Android 2020 – Mint

Ultima aplicatie free pentru Android despre care vorbim astazi este Mint, unul dintre cele mai bune tool-uri de “money management” din Google Play. Este un tool ce aduce in acelasi loc intreaga suma de aspecte financiare de care esti interesat, pentru a le sti pe toate in acelasi loc: carduri, facturi, conturi bancare, alte plasamente financiare. Avand in vedere faptul ca are o interfata simplu de utilizat, precum si o lista intreaga de optiuni pentru cei care tin cu adevarat la ordinea din jurul propriilor finante. 

Cauti un telefon cu Android, ale carui performante tehnice pot oferi o experienta de utilizare foarte buna, dupa ce ai descarcat una dintre cele 5 aplicatii de mai sus? Consulta aceasta lista cu telefoane mobile Samsung si alege cel mai convenabil device pentru nevoile tale de zi cu zI!