recunostinta pt mama

Lucruri pentru care suntem recunoscatori mamelor noastre

Relatii

recunostinta pt mama

Sunt femei la care te uiti cu admiratie si respect iar in cele mai multe cazuri, in top se afla chiar mama ta. Cu totii ne iubim mamele, pentru ca ele sunt mereu alaturi de noi si sunt adevarate modele.

Acestea sunt lucrurile pentru care suntem recunoscatori mamelor noastre, cele mai puternice si iubitoare femei de pe planeta. Fii recunoscator daca mama ta intruneste toate trasaturile de mai jos.

 • Mama este una dintre cele mai bune prietene. Este prima pe care o suni cand s-a intamplat ceva in viata ta, si va vedeti des pentru ca va place sa ve petreceti timpul impreuna.
 • …dar pune rolul de model de viata inaintea celui de prietena. Sunteti prietene, dar mama va pune mereu interesele tale inaintea oricarui alt lucru. Ea nu este doar o alta prietena, ci cineva care se va pune in locul tau daca crede ca este nevoie.
 • Poti sa contezi mereu pe mama ta ca va fi alaturi de tine si te va asculta. Poate nu este mereu de acord cu tine, insa te va asculta fara sa te judece. Daca ai nevoie de un sfat sau de cineva care sa te consoleze, sun-o.
 • Mama ta este cel mai mare suporter al tau. Nu exista nicio persoana care sa ne incurajeze si sa ne sustina mai mult decat mamele noastre. Mamele noastre ne amintesc mereu de visele noastre si ne amintesc in mod constant sa le urmarim, chiar daca noi nu suntem siguri pe ele.
 • Tu si mama ta aveti cele mai bune glume intre voi. Radeti mereu cand sunteti impreuna, pentru ca stiti totul una despre cealalta si impartasiti glume pe care ceilalti nu le inteleg.
 • Mama ta suna mereu sa te intrebe ce faci, si ii pasa cu adevarat. Mama este persoana care te suna in mod constant sa auda cum o mai duci, cum e la job, daca mananci bine.
 • Mama te lasa sa faci greseli, dar te ajuta sa iti revii dupa ce le-ai facut. Ea nu iti impune anumite decizii, chiar daca stie ca ar fi mai bune pentru tine, ci te lasa sa iti faci propriile alegeri si greseli. O mama cool stie ca nu poate sa-ti traiasca viata pentru tine, dar poate sa iti ofere un umar pe care sa plangi dupa ce te-ai lovit cu capul de pragul de sus.
 • Mama ta are inima de copil si incearac sa se puna in locul tau. Mamele nu pretind ca au fost perfecte toata viata, ci recunosc ca au facut aceleasi greseli ca si tine odata. Ea are inima tanara si isi foloseste intelepciunea sa te ajute atunci cand ai nevoie.
 • Toata lumea o iubeste pe mama ta. Stii ca mama ta e cu adevarat cool atunci cand prietenii tai vor sa petreaca timp cu ea si o invita sa iasa cu voi.
 • Chiar si cand esti suparata pe ea, stii cat de mult o iubesti. Cateodata, mamele ne fac sa o luam razna, dar pentru ca stim ca mereu au cele mai bune intentii, le iertam. Chiar si atunci cand te certi serios cu mama ta, nu o iubesti mai putin.
 • Mama ta este cel mai mare erou al tau. Exemplul tau in viata este bineinteles mama ta, de la care ai invatat cele mai importante lectii.
 • Mama este una dintre cele mai importante persoane din viata ta, si nu ti-ai putea inchipui o viata fara ea. Ea ne-a ajutat sa devenim persoanele care suntem, si pentru asta ii suntem recunoscatori.

 

Tu pentru ce ii esti recunoscator mamei tale? Cat de des ii spui ca o iubesti si ca esti recunoscator pentru tot ce face pentru tine ?

Gandeste-Pozitiv! Aboneaza-te la newsletter pentru alte articole interesante