Curs video de investiții imobiliare

Evenimente

În realizarea acestui curs și-au unit forțele doi dintre cei mai prezenti și competenți educatori financiari din România. S-au unit expertiza lui Bogdan în aria investițiilor imobiliare și dedicarea lui Valentin în a construi o comunitate puternică și de a-i sprijini pe membrii acesteia în drumul spre independență financiară.

Motivația de a ține acest curs vine, în primul rând, dintr-o pură placere și dorință de a împărtăși informații ce îi vor ajuta și pe alți români să prospere financiar, utilizând domeniul investițiilor imobiliare.

Informațiile împartășite trec granița analizei financiare a investiției imobiliare, atingând și domeniul tehnic, astfel încât investiția să atingă potențialul maxim de randament pe termen lung.

Un alt focus important al acestui curs este și simplificarea managementului investiției imobiliare, minimizând astfel timpul activ alocat pentru aceasta.

Durata materialului video va fi de aproximativ 12 ore.

Acest program de investitii in imobiliare este pentru tine dacă:

  • Vrei să ajungi independent financiar folosind puterea investițiilor imobiliare;
  • Vrei să incluzi / să mărești ponderea investițiilor imobiliare în portofoliul tău;
  • Vrei să înveți cum să identifici și să achiziționezi cele mai profitabile și viabile apartamente pentru inchirierea pe termen lung;
  • Vrei să înțelegi ciclurile pieței imobiliare;
  • Vrei să înveți cum să negociezi cu succes prețurile de cumpărare ale proprietăților imobiliare;
  • Vrei să îți creezi surse de venit pasiv din chirii.